Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Φίλε, φίλη, καλώς ήρθες



Η απελευθέρωσή μας 
από τις διαθέσεις του "ΔΝΤ & Σία", δεν θα έρθει
αν την περιμένουμε από αυτούς που μας οδήγησαν στην αιχμαλωσία
ή από κάποιον άλλο,  κάποια άλλη φορά.
Εμείς είμαστε αυτός που περιμένουμε.
Εμείς είμαστε αυτό που θέλουμε.



Μάϊος 2010


                Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ", αποτελεί το απαραίτητο "πολιτικό εργαλείο" για την έξοδό μας (σαν κοινωνία) από την αιχμαλωσία, στην οποία μας οδήγησε το καθεστώς πολιτικό σύστημα, εξ αιτίας της ανίατης ασθένειας της κομματοκρατίας* που το διαπερνά σύσσωμο.

     *   Ως  «κομματοκρατία», ορίζεται η πολιτική νοοτροπία και συμπεριφορά,
           που προτάσσει το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος
           και έχει καταστεί κρατούσα άποψη στην τρέχουσα πολιτική πρακτική 
          της μεταπολίτευσης.
Δίπλα, (επάνω αριστερά, στη στήλη "Σελίδες") μπορείς να βρεις κάθε τι σχετικό με το "εργαλείο" αυτό, από το σκεπτικό της γέννησής του, τους στόχους, το σχέδιο δράσης για την επίτευξη των στόχων αυτών, μέχρι την Ηγεσία που προτείνει για την Έξοδο. 

Τα γεγονότα τρέχουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και είναι η ώρα της Λογικής. Πρέπει να προλάβει, ώστε να μην επιτρέψει, ούτε την "πορεία προς την άβυσσο" (που ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας), ούτε μία κυκλική πορεία, έναν φαύλο κύκλο γύρω από την ουρά τους, κάτι που θα επιδιώξει μέ κάθε τρόπο το καθεστώς πολιτικό σύστημα, διότι αλλιώς, είναι οριστικά χαμένο στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας".

Η συνεισφορά σου, δεν τελειώνει με την υπογραφή σου.
Τότε αρχίζει.
Το εγχείρημα που ξεκινούμε είναι πολύ σοβαρό και για να πετύχει, θέλει πολίτες / οπλίτες που ξέρουν ΤΙ κάνουν, ΓΙΑΤΙ το κάνουν, ΠΩΣ το κάνουν.

Οι απαντήσεις σε όλα αυτά, βρίσκονται αναλυτικά, στον παρόντα ιστοχώρο (στη στήλη "Σελίδες", επάνω αριστερά) καθώς και στις διευθύνσεις:
http://hkommatokratia.blogspot.com ( ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, το "βαθύ κράτος" της Ελλάδας - η αιτία της πτώχευσης)
http://dia-tafta.blogspot.com (Η ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που προτείνεται)


__________________ 

Η νίκη είναι δική μας
αρκεί ν' απλώσουμε το χέρι μας 
για να την πιάσουμε.
_________________
                                  

 

3 σχόλια:

ROUKAS είπε...

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Είδα τη λίστα των ονομάτων και φρίκαρα!!!Με ποιά λογική και με ποιό σκεπτικό είναι υλικό καλό ο Παπαδόπουλος ο οποίος συμμετείχε στη βρωμιά επί σειρά ετών?Με ποιά λογική και ποιό σκεπτικό είναι αξιόπιστη επένδυση ο Μάνος που δεν ξέρει τί έχει κερδίζοντας εις βάρος πολλών εκατομμύρια στο χρηματιστήριο?Δε μας τα λέτε καλά...Βάζουμε 2 κράχτες καλούς όπως ο Θεοδωράκης ή ο Ζουράρης και όλο το υπόλοιπο υλικό είναι σάπια του παλιού οικοδομήματος???Χριστός κι Απόστολος!!!!

Όθων Ιακωβίδης είπε...

Ανώνυμε φίλε,
Το σκεπτικό για την καταλληλότητα του Αλέκου Παπαδόπουλου και του Στέφανου Μάνου, υπάρχει γραμμένο στην ίδια σελίδα που είναι και τα ονόματα.
Πέραν αυτού, όπως πάλι είναι γραμμένο στην ίδια σελίδα, ρητά αναφέρεται ότι η παράθεση των ονομάτων αυτών δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μία πρόταση. Όποιος πολίτης της "συσπείρωσης" έχει να προτείνει ονόματα το κάνει, αιτιολογώντας, (όπως έκανα κι εγώ), την επιλογή του. Το ποιά θα είναι τα ονόματα που, τελικά, θα συμφωνήσει η πλειοψηφία της συσπείρωσης, θα βγουν στο τέλος.
Μη φρικάρεις, λοιπόν, πριν δείς όλη την εικόνα της πρότασης. Και αν έχεις στο μυαλό σου ονόματα μίας αυριανής ηγεσίας που μπορεί να έχει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, περιμένω να τα δώ. Και μη ξεχνάς ότι "ουδείς είναι αναμάρτητος". Δεν ψάχνουμε για παρθένες. Ψάχνουμε για μή πουτάνες.

Με κάθε συμπάθεια
Ο.Ι